Ik ben Carolina en ben geboren op 29 juni 1978 in  Den Haag; opgegroeid met de liefste ouders, broer en zusje die ik me maar kon wensen. Familie is echt heel belangrijk in mijn leven.

 

Toen ik 14 jaar oud was begon ik met vrijwilligerswerk, samen met mijn vader en broer bij een stichting in het Zuiderpark waar activiteiten werden gedaan met mensen met een beperking. Ik voelde mij daar kind aan huis en heb er leuke vriendschappen opgedaan. Ik heb toen besloten om mijn carrière als boerin om te zetten naar pedagogische hulpverlener. 

Mijn SPW4 heb ik afgerond en daarna heb ik bij verschillende grote instellingen met veel passie en vooral plezier gewerkt. Ondertussen getrouwd met Johan en samen twee lieve dochters gekregen. Sinds 2013 woont ook onze pleegdochter bij ons. 

 

Tijdens het werken voor een grote zorgorganisatie wilde ik meer voor de mensen blijven betekenen, dan de bureaucratie mogelijk maakte. Uiteindelijk kwam ik terecht bij mijn laatste werkgever Levin. Het is een organisatie die klantvriendelijkheid belangrijk vindt en alles draait bij hen om zorg en ondersteuning. Vanuit PGB wordt deze zorg ingekocht waardoor de klant veel meer regie heeft op wat nodig of wenselijk is. Het bieden van deze zorg met persoonlijke aandacht en een goede klik tussen professional en cliënt, vind ik zeer belangrijk. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband en een goede samenwerking met elkaar.

Tot op heden heb ik veel tevredenheid gezien en mogen ontvangen. 

 

Uiteindelijk heb ik in april 2018 besloten om deze vorm van ondersteuning en zorg voort te zetten als zelfstandig ondernemer. 

Mijn energie en expertise kan ik dan nog beter inzetten bij de hulpvragen die ik ontvang.